• 🎄vianočný cukrársky kurz 🎄

          • Vianočný cukrársky kurz

            28.11. a 29.11.2023 prebiehal u nás na škole vianočný cukrársky kurz pod vedením cukrárky Evy Duskovej z Košíc. Počas dvoch dní si mohli naši žiaci vyskúšať a naučiť sa, ako sa pečie vianočná medová marlenka, Sacherova torta a samozrejme voňané medovníčky a vianočné linecké pečivo.

        • Olympiáda v anglickom jazyku
          • Olympiáda v anglickom jazyku

          •  

            Dňa 16. 11. 2023 sa uskutočnilo školské kolo Olympiády v anglickom jazyku, do ktorého sa zapojilo 33 študentov. Súťažilo sa v troch kategóriách: 2B, 2D a 2C2. Zúčastnení študenti si overili svoje vedomosti pri práci s textom, počúvaní a čítaní s porozumením, gramatickými cvičeniami, vytvorení a prerozprávaní svojho príbehu na zadané obrázky a situačnej hry. Odpovede boli veľmi pekné a medzi mnohými študentmi boli len jednobodové rozdiely.

             

            V kategórii 2B sa na 1. mieste umiestnil Theo Mathias Piepers z 5. A triedy, na 2. mieste sa umiestnila Lenka Mišlanová zo 4. A a s rovnakým počtom bodov skončili na  3. mieste Katka Melišíková zo 4. A a Jakub Šmelko z 5. A triedy. V kategórii 2C2 sa na 1. mieste umiestnila Jasmína Dirdová z 3. D triedy. V kategórii 2D sa na 1. mieste umiestnila Miriam Jozefčíková a na 2. mieste Karin Sokolská z 3. A triedy. A aj v tejto kategórii sme udelili dve tretie miesta, a to Nine Džadoňovej z 3. A Eme Smoleňákovej z 2. A triedy.

             

            Víťazom srdečne blahoželáme a do ďalšieho okresného kola im prajeme veľa úspechov!